Mijn favorieten

Hypotheken

Eerlijk, compleet en onafhankelijk hypotheekadvies  

Uw droomhuis vinden is één ding. De hypotheek en alles wat daarbij komt is twee. Wie overweegt om een huis te kopen, krijgt onvermijdelijk met tal van lastige vraagstukken te maken. Omdat het gaat om de grootste investering van uw leven, moet vanzelfsprekend alles tot in de puntjes geregeld zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten bij de financiering van een nieuwe woning of bij verbouwing van de bestaande woning voldoende financiële armslag hebben en vooral ook houden. In ieders leven komen perioden voor waarin de uitgaven opeens sterk gaan stijgen. De komst van een kind waardoor één van u parttime gaat werken. De studie van uw kind of juist de verbouwing van uw huis. Allemaal zaken die u zeker moet meenemen bij het kiezen van uw hypotheek. Goed geregeld betekent geen zorgen voor later.

Onze erkende hypotheekspecialisten bieden u een eerlijk, compleet en onafhankelijk advies bij alle lastige vraagstukken die u kunt tegenkomen. Gericht op uw persoonlijke situatie en onder de beste voorwaarden en dit alles voor een vaste prijs van 2.250,- In dit bedrag is alles inbegrepen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze adviseur Sandra Franssen. U kunt ook een vraag stellen middels het vragenformulier op deze website.

 

 Maak nu ook gebruik van onze lopende hypotheekactie.