Mijn favorieten

De RegioBank

RegioBank

 

De adviseur die u kent

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij het bekende en vertrouwde gezicht in de buurt.

U kent ons en wij kennen u. Dat is prettig en vertrouwd. De basis voor een gesprek over uw bankzaken. Aan deze persoonlijke manier van zaken doen hechten wij én RegioBank grote waarde.

 

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Zo bent u ook bij ons op kantoor welkom als u uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

 

Wij zijn een bank voor de hele familie

Of het nu gaat om een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of een Zilvervlootrekening/ JongWijs pakket voor uw kind, u kunt voor alle bancaire diensten van RegioBank bij ons terecht.

Wij helpen u graag.

 

Voor een korte omschrijving van de RegioBank producten, zoals de Zilvervloot rekening en de Eigen Huis Spaarrekening kunt u onderstaande brochures raadplegen;

Voor een compleet overzicht van alle producten en diensten van RegioBank verwijzen wij u graag door naar onze persoonlijke RegioBank pagina;

https://www.regiobank.nl/uw-adviseur/van-lunen-adviesgroep-in-boxmeer.html

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul uw gegevens in via deze link (https://www.regiobank.nl/maak-een-afspraak.html ) en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een afspraak kunt u kunt ook een contact formulier invullen, dat zich onderaan deze pagina bevindt.

 

De openingstijden van de bank zijn;

Maandag t/m Vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur.

 

  

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring