Mijn favorieten

Agrarische verzekeringen

Agrarisch

Van Lunen Adviesgroep is ook uw partner als het gaat om verzekeringen voor de agrarische sector. Een groot deel van onze expertise ligt juist in deze bedrijfstak. Wij doen zaken met de belangrijkste agrarische verzekeraars in Nederland zodat wij u altijd een goede oplossing kunnen aanreiken die is afgestemd op uw situatie.

De agrarische markt is volop in beweging: brancheverbreding, veranderende wetgeving, nieuwe trends, dierziekten, duurzame oplossingen, automatisering. Zaken die om hedendaagse oplossingen vragen. Niet alleen van u als ondernemer, maar ook van Van Lunen Adviesgroep als uw tussenpersoon en natuurlijk de verzekeraar.

Wij voelen ons nauw betrokken bij uw maatschappelijke risico’s en agrarische vraagstukken. En met de kennis die wij dagelijks onderweg en op uw bedrijven opdoen, houden wij ons aanbod actueel. Zodat u verzekerd bent van de beste adviezen bij het beperken van uw risico’s en een optimale dekking krijgt op uw agrarische verzekeringsproducten. Wij bieden u graag oplossingen op maat. Binnen een polis op maat. Die u zelf, samen met ons samenstelt.

 

 

Neem contact met ons op als je wilt weten welke risico voor jou verstandig zijn om af te dekken.