Mijn favorieten

Zakelijk verzekeren

Zakelijk

Starter, doorstarter of gevestigd ondernemer; elk bedrijf is anders en heeft andere verzekeringsbehoeften. Het draait bij onze zakelijke oplossingen allereerst om de continuïteit van uw onderneming te borgen. Daarnaast ontzorgen we u door de schadeafhandeling uit handen te nemen. 

Het beste advies 

Verzekeren gaat niet over het zoveel mogelijk afdekken van risico's. Het gaat allereerst over bewustwording van welke risico's u loopt, vervolgens wat de impact is wanneer zich een bepaalde onverwachte gebeurtenis zich voordoet. Pas daarna komt de vraag op tafel of u dat risico wilt lopen of niet en wat het afdekken van dat risico kost. Om te voorkomen dat u dubbel verzekerd bent, is het handig om de verzekeringen op elkaar af te laten stemmen.

 

Wat kan Van Lunen Adviesgroep voor u betekenen? 

Wij zijn een financiële dienstverlener en hieronder staat wat wij voor u kunnen doen. Wat financiële dienstverleners voor u kunnen doen kan verdeeld worden in vijf verschillende soorten activiteiten. 

  1. Hoe is uw persoonlijke Situatie?
  2. Welke financiële oplossing past bij u en uw situatie?
  3. Welke aanbieder heeft de financiële oplossing die bij u past?
  4. Heeft u gekozen? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u de contracten binnenkrijgt.
  5. U heeft een contract. Daarna houden wij in de gaten of alles goed gaat.

Niet iedere financiële dienstverlener doet ze alle vijf. We beginnen met uw persoonlijke situatie. Want pas als we uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen we u een goed financieel advies geven. Samen met u beantwoorden we bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wat weet u al over mogelijke financiële oplossingen?
  • En heeft u hier ervaring mee?
  • Wat wilt u en wat kunt u betalen?
  • Hoeveel zekerheid wilt u?
  • En hoeveel risico u kunt en wilt nemen