Mijn favorieten

Zelfstandig Zonder Personeel

Zelfstandig Zonder Personeel 

Binnen het MKB zijn de zzp’ers de snelst groeiende groep. De meeste zzp’ers hebben niet de intentie ooit personeel aan te nemen. Qua risico’s en verzekeringsoplossingen vraagt deze groep speciale aandacht. Om die reden biedt Van Lunen Adviesgroep u als zzp’er een zzp-verzekeringspaket aan. Dit pakket voorziet in de belangrijkste verzekeringen. Wij bieden de optie om online het pakket te samenstellen en te afsluiten. Klik op deze link om een pakket samen te stellen. 

Ondernemen betekent risico's aangaan   

Als zelfstandig professional bent u dagelijks druk met zaken waar u verstand van heeft. Opdrachtgevers weten u te vinden voor uw expertise en vaardigheden op het terrein waar u specialist in bent. Of u nu vloerenlegger of ICT-er bent, zo werkt dat in de markt van vraag en aanbod.

Op uw beurt laat u zaken waar u minder tijd voor heeft of minder deskundig in bent ook graag over aan een specialist. Als het gaat om het in kaart brengen en het beheersen van uw risico’s bijvoorbeeld. Bij Van Lunen Adviesgroep kunt u terecht voor een persoonlijk advies en het vinden van verzekeringstechnische oplossingen. Als zelfstandige zonder personeel bent u een kwetsbare ondernemer. Over de risico's die uw werk met zich meebrengt, wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden om u te verzekeren tegen schades die in uw 
  

Klik hier om zelf uw zzp verzekerings pakket samen te stellen.